miercuri, 16 decembrie 2009

Partieeeeee

Marti, 15 Dec...s-a asezat zapada si peste Cluj. Iau aparatul din dotare si ies sa-l testez pe timp de noapte, pe partia din Feleac....rezultat- putine fotografii si nici macar una reusita.. exemplu:

3 comentarii:

  1. e superba imaginea asta. bravo BRAVO !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil un truc de imagine: < nici una reusita > De fapt - o capodopera ! Compar aceasta imagine - in spatiul comparatiilor de oricare fel posibil - cu o poezie a lui Voiculescu - Pe decindea Dunarii la vale. Doamne fereste - eu nu va doresc - aceasta photo sa fie cea mai reusita din viata dv.,dar , ori intamplarea a facut sa fie , ori ati gandit fulgerator si rece - este foarte valoroasa ...
    Aveti acolo de toate: pana si doua ( chiar mai multe ) globuri < spirituale > si razele in cruce hexa,linia dulce a nesfarsitului, opozitia masculin-feminin ( redata prin cele doua semiplane de culoare ), etc.
    Despre globuri- aveti trei nuante: unul - pe albastru, doua - pe rosu, mai multe - pe galben ... In tinerete ( aparatura de optica clasica - geometrica ) - cand < prindeam > globuri sferice era de bine - adica urmau in viata mea evenimente fericite. Aveti atatea anunturi acolo ! Cum sunteti mai tanara decat oricare dintre cei patru copii ai mei - va doresc zbor inalt! Multam de aceasta incantare ! Sarbatori fericite ... intamplari fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. @bogudan -cu greu am postat imaginea(am ajuns sa-mi critic imaginile destul de aspru si sa gasesc detalii care ma nemultumesc si nestiind inca sa ma folosesc de PS sau alt program, stau pe ganduri inainte de a le posta)....dar ma bucur ca-ti place; merci frumos :)
    @GRIGORE ROTARU- cred ca imaginea a avut un impact destul de mare pentru ca v-a atras atentia si v-a determinat sa staruiti cu privirea asupra ei; nu poate decat sa ma bucure ca ati simtit o anumita emotie privind-o si practic ,pentru ca m-ati facut pe mine sa o privesc si altfel. Multumesc si va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere